O službe GTMSMART Delivery Service – Shippen To Europe

Je to 4. nakládka tento mesiac a teraz odchádzame do prístavu Xiamen. Zásielka z prístavu Xiamen do Európy.

Obrázok QQ 20201221152437

GTMSMARTmať dostatočne efektívny systém riadenia na spracovanie objednávok zákazníkov, vedenie záznamov o prevodoch a iné procesy.

 

GTMSMART Poskytnite funkciu sledovania zásielok. Ponúknite funkciu sledovania zásielok v správe doručenia, ktorú zákazníci používajú. Zákazníkom umožní sledovať svoju zásielku online v reálnom čase pomocou jedinečného sledovacieho ID, a to na počítači aj na smartfónoch.

2

Aká je produkcia odoslaná tentoraz?–

Vákuový tvarovací stroj HEY05 (7)

TotoTlakový stroj na tvarovanie za teplaprijíma metódu laminovacieho vykurovania, prijíma technológiu dierovania pohyblivých fólií, žiadne sekundárne znečistenie, vysokú hygienickú úroveň, vysoký koeficient bezpečnosti výroby, úsporu práce, zariadenie nastavuje pozitívny tlak / podtlak / pozitívne a podtlakové automatické lisovanie, dierovanie, rezanie , manipulátor uchopuje počítanie stohu vo výrobnej linke na kontinuálne dokončenie automatických dopravných produktov.

Stroj na tvarovanie za tepla pod tlakom vzduchu : Mechanická, pneumatická a elektrická kombinácia, všetky pracovné činnosti sú riadené PLC. Dotykový displej umožňuje pohodlné a jednoduché ovládanie.

 


Čas odoslania: 17. august 2021

Pošlite nám svoju správu: